3 vervoersoplossingen die jouw verhuizing versimpelen

Geplaatst op

Een verhuizing is voor de meeste mensen de start van een nieuw begin. Maar hiervoor moet wel het een en ander aan werk worden verzet. Om een verhuizing makkelijker te maken bieden wij je drie oplossingen.

Huur een bestelbus of een bestelauto

Het huren van een verhuisbus of een bestelauto kan je verhuizing zeer makkelijk maken. Een bestelauto heeft een veel grotere laadinhoud dan een reguliere achterbak van een auto. Daarnaast heeft een bestelauto een meer vierkante afbakening, waardoor je verhuisdozen gemakkelijker opgestapeld kunnen worden.

Er bestaan genoeg mogelijkheden bij het huren van een bestelbus. Een van de bekendste verhuurders van bestelbussen is Bert Jonk. Autoverhuurbedrijf Bert Jonk onderscheidt bestelbussen bijvoorbeeld door middel van maximale inhoud:

  • 3 m³
  • 6 m³
  • 12 m³
  • 15 m³
  • 16 m³
  • 20 m³

Gebruik een auto in combinatie met een aanhanger

Als het huren van een bestelbus je iets te duur is, dan kan een aanhanger een mooie oplossing zijn voor je verhuizing. Beschikt jouw auto over een trekhaak? Kies dan voor deze betaalbare optie. Je kunt bijvoorbeeld een aanhanger lenen van vrienden/familie/kennis. Hierdoor bespaar je aanzienlijk op jouw verhuizing, die toch al duur genoeg is.

Heb je geen aanhanger tot je beschikking? Deze zijn vaak voordeliger te huren dan bijvoorbeeld een auto. Afhankelijk van de maximale inhoud van de aanhanger worden deze al aangeboden vanaf € 15,- per dag.

Werk met stevige verhuisdozen

Het is aan te raden om te werken met stevige verhuisdozen. Schaf deze tijdig aan, zodat je beetje bij beetje al spullen in kan pakken die je zelden gebruikt. Om de goede orde te gebruiken, adviseren we om de verhuisdozen alvast af te plakken met stevige tape als de doos vol zit. Hierbij vul je de dozen door de zwaarste artikelen onderop te leggen, terwijl je lichtere spullen juist bovenaan plaatst.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze informatieve site nemen we graag van alles met je door als het gaat over je favoriete automerk! Lees snel verder telkens op de hoogte te zijn.

Contactgegevens

Via info @ ar145c.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden