De 5 leukste bijbanen voor studenten

Geplaatst op

Heb je geen zin om in de supermarkt te werken zoals je meeste vrienden en ben je op zoek naar een leuke, uitdagende bijbaan? Dan ben je hier op de juiste plek. Je vindt hier 5 leuke en leerzame bijbanen waar je zeker plezier aan zult beleven, zoals stadsgids, uitgaansfotograaf of privé chauffeur. Hopelijk vind je iets wat aansluit bij je interesses, want dan doe je iets wat je leuk vindt terwijl je er een leuk zakcentje mee verdient!

Privé chauffeur

Ben je minimaal een jaar in het bezit van je rijbewijs en vind je autorijden leuk? Ga dan voor een bijbaan als privé chauffeurs. Je werkt dan op afroep en brengt bijvoorbeeld directieleden van A naar Z. Zo kom je op verschillende plaatsen in het land en rijd je in veel verschillende auto’s.

Stadsgids

Woon je al een tijdje of zelfs je hele leven in een stad en weet je er alles van? Overweeg dan om aan de slag te gaan als stadsgids. Dit is een leuke bijbaan als je het leuk vindt om persoonlijk contact te hebben en het leuk vindt om te vertellen over je stad.

Uitgaansfotograaf

Hoe vaak zie jij een fotograaf rondlopen tijdens het uitgaan? Elke keer! Een uitgaansfotograaf is een leuke freelance bijbaantje indien fotograferen je passie is. Ga eens langs bij een paar discotheken en vraag of ze nog iemand nodig hebben die de foto’s maakt. Handig hierbij is wel om een portfolio mee te nemen dat je meteen kunt laten zien.

Blogger

Is schrijven jouw ding en heb je verstand van internet en marketing? Word dan een blogger. Kies een onderwerp waar je veel over weet of waar je je graag in wilt verdiepen en update je blog dagelijks met relevante content.

Bijles

Zijn er vakken waarin je uitblinkt of uitblonk op de middelbare school, zoals wiskunde of natuurkunde? Help dan andere scholieren door bijles te geven. Lijkt dit je leuk? Informeer dan bij huiswerkbegeleidingbureau’s die deze dienst aanbieden.

Gerelateerde berichten

Tips voor het nemen van een taxi in het buitenland

De taxi is een snel en makkelijk vervoersmiddel om snel op je gewenste bestemming te komen. De taxibedrijven zijn overal ter wereld hetzelfde en toch...

Lees meer

Over ons

Op onze informatieve site nemen we graag van alles met je door als het gaat over je favoriete automerk! Lees snel verder telkens op de hoogte te zijn.

Contactgegevens

Via info @ ar145c.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden