Hoe de directiechauffeur alles makkelijker voor je maakt

Geplaatst op

Werken onderweg is voor veel ondernemers een manier om up-to-date te blijven over het wel en weer in hun bedrijf. Dat is zeker handig als iemand anders de dagelijkse praktijk waarneemt. Je leest en schrijf gewoon lekker achter in de auto terwijl de directiechauffeur op de weg let. Maar is dat wel te betalen? We nemen je in de blog mee op weg naar een directiechauffeur die te betalen is.

Veilig naar de klant

Stress en onzorgvuldig rijgedrag behoren met de directiechauffeur tot het verleden. Je kunt namelijk lekker met de laptop achter in de auto aan het werk: lezen en E-mails wegwerken. Nu hoef je niet op de weg te letten. Dat scheelt een boel ergernis. Je komt nu ontspannen en goed ingelezen aan. Dat zal zeker opvallen bij je klanten.

Een goede dienst naar je zakenrelaties

Wanneer je klanten op de vluchthaven of het station aankomen, dan is het een goede service aan hen om ze op te halen en hen te brengen naar waar ze moeten zijn. Veel zakenrelaties zijn niet bekend met de omgeving waarin je kantoor te vinden is. Als je ze niet zelf kunt halen of wanneer dat op een bepaald tijdstip van de dag, bijvoorbeeld in de avond, wat vreemd zou zijn, dan is een privé chauffeur een perfecte oplossing.

Hoe werkt het?

Voor ongeveer 30 euro per uur kun je een chauffeur huren die jou in je eigen auto (zakelijk of niet) rondrijdt. Dit is erg praktisch omdat je zo niet vast zit aan kosten voor een andere auto. In veel gevallen is het een student die als bijbaan (gecertificeerd) chauffeur is. Vanwege bovenstaande redenen is het mogelijk voor bepaalde bedrijven om een gereduceerd tarief aan te bieden.

Conclusie

Het is bijzonder gemakkelijk om vooral door te blijven rijden in je zakelijk auto en je groen en geel te ergeren aan de file die je elke dag weer tegenkomt. Nog eenvoudiger is het om een directiechauffeur te nemen je die assisteert op je reis van A naar B- van huis naar je werk of andersom. Voor een sterk gereduceerd tarief is het mogelijk om een studentchauffeur in de arm te nemen. Daarbij zorg je ook nog eens voor een vergroting van de maatschappelijke betrokkenheid van de studentchauffeur. De voordelen van de directiechauffeur:

  • Veilig van A naar B
  • Meer tijd om te lezen en de schrijven
  • De file bestaat niet langer
  • Een gereduceerd tarief
  • Service aan je klanten

Profiteer van deze voordelen en werk efficiënter aan je bedrijf.

Gerelateerde berichten

Voordelen van een privé chauffeur versus een huurauto

Of je nu reist om een familielid te bezoeken of ergens heen vliegt voor een zakenreis, je moet uitzoeken hoe je van punt A naar punt B komt. Op een...

Lees meer

Over ons

Op onze informatieve site nemen we graag van alles met je door als het gaat over je favoriete automerk! Lees snel verder telkens op de hoogte te zijn.

Contactgegevens

Via info @ ar145c.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden