Waar kun je een studentchauffeur voor inschakelen?

Geplaatst op

Een studentchauffeur is, zoals de naam al doet vermoeden, een student die mensen van A naar B brengt, al dan niet in hun eigen auto. Er wordt echter vaak gedacht dat deze studentchauffeurs alleen in te zetten zijn als chauffeur voor zakenmensen die regelmatig naar afspraken en dergelijke moeten. Ze zijn echter voor meerdere chauffeursdiensten in te zetten! In deze blog kijken we naar enkele belangrijke.

Autotransport

Het is mogelijk dat je een auto op een andere locatie nodig hebt, denk bijvoorbeeld aan een verhuizing of een auto die van de dealer naar huis of een bedrijf gebracht moet worden. In dat geval is een studentchauffeur een ideale oplossing. Omdat ze veelal met hun OV-kaart gratis door heel Nederland kunnen reizen betaal je geen extra kosten. Daarbij hoef je zelf geen tijd uit je dag te nemen om de auto te transporteren.

Valet Parking

Op evenementen kan parkeren een probleem vormen, bijvoorbeeld omdat je een feestlocatie in het midden van de stad hebt en de parkeergelegenheid op vijf minuten afstand ligt. Door gebruik te maken van studentchauffeurs kun je valet parking aanbieden voor de gasten. Naast het feit dat dit qua uitstraling iets toevoegt aan het evenement is het een stuk gemakkelijker voor de gasten zelf. Zij hoeven niet te zoeken naar een parkeerplek en daarna naar de locatie van het evenement te lopen. Ze stappen uit voor de deur en geven de sleutels aan een studentchauffeur die de auto vakkundig parkeert op de daarvoor bestemde locatie.

BOB Chauffeur

Als je een avondje uit gaat met en niemand wil de BOB zijn is een studentchauffeur een geschikt alternatief voor een taxi. Je gaat met je eigen auto naar de stad, hebt een gezellige avond waarbij iedereen een drankje kan doen en aan het einde van de avond staat je studentchauffeur te wachten om iedereen weer veilig thuis te brengen. Zo hoef je de volgende dag ook niet je eigen auto weer op te halen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze informatieve site nemen we graag van alles met je door als het gaat over je favoriete automerk! Lees snel verder telkens op de hoogte te zijn.

Contactgegevens

Via info @ ar145c.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden